Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

A G E N D A   ‘24


“De Oude Sluis” sluit haar deuren:

maar eerst wordt een ‘opheffingsuitverkoop’ gehouden.

van harte welkom en geniet van de hoge kortingen op de actuele collectie.


t/m 30 april 2024 zijn wij geopend. 

Na 102 jaar ( sinds 1921) als familiebedrijf met succes, trots en toewijding een vertrouwd icoon in de modewereld te zijn geweest delen wij u mee dat “De Oude Sluis“ de deuren zal gaan sluiten.

Henk & Wieneke Ariese, de huidige 3e generatie, zijn er aan toe om na veel mooie jaren te gaan stoppen ze hebben de leeftijd bereikt waarop je het wat rustiger aan mag gaan doen.
De 4e generatie heeft aangegeven niet de ambitie te hebben het bedrijf voort te zetten.
Na zorgvuldige overweging hebben Henk en Wieneke daarom de beslissing genomen om de activiteiten van “De Oude Sluis” te beëindigen. Het bereiken van deze leeftijd en geen opvolging zijn de redenen om het succesvolle bedrijf waar nog steeds veel potentie in zit te gaan beëindigen.

Gedurende meer dan een eeuw hebben we met passie en vakmanschap hoogwaardige en ook exclusieve labels aan onze gewaardeerde klanten geleverd.
Altijd op zoek geweest naar vernieuwing en uitdaging.
“De Oude Sluis“ heeft generaties van families bediend en daarmee een speciale plaats ingenomen in de harten van velen in Nieuwegein en omstreken, maar ook ver daarbuiten.

We zijn er trots op dat we altijd hebben geïnnoveerd, met de tijd zijn meegegaan een voorbeeld daarvan is de webshop (www.deoudesluis.com)
Deze webshop is een succesvolle uitbreiding geweest, waardoor wij onze klantenkring konden uitbreiden en onze naamsbekendheid zelfs landelijk is geworden.

We willen onze oprechte dank uitspreken aan al onze trouwe klanten waarmee we een hechte en vaak persoonlijke band hebben opgebouwd.
Het is een eer geweest om deel uit te mogen maken van jullie levens en kledingkeuzes.

Dank aan alle leveranciers en partners waarmee we, veelal jarenlang, hebben samengewerkt.
Dank aan alle medewerkers uit verleden en heden.

Als laatste mag niet onvermeld blijven de inzet en ijver van de eerdere generaties van de fam. Ariese die aan de basis hebben gestaan van ons prachtige familiebedrijf. SDG!

Jullie hebben allemaal deel uitgemaakt van onze rijke geschiedenis.

Voor de panden aan de Oude Sluis, die eigendom zijn worden plannen ontwikkeld,

Met warme groeten,
Henk en Wieneke Ariese
iDEAL MasterCard Visa PayPal

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.