Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Betalen


Bij De Oude Sluis kunt u kiezen voor de onderstaande betaal methodes.

Ideal
Heeft u toegang tot internetbankieren bij uw eigen bank? Dan kunt u zonder speciale software gebruik maken van iDeal, de makkelijkste manier van betalen op internet. Ideal wordt ondersteund door ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

PayPal
Is een  wereldwijd online betaalsysteem. Koppel je bankrekening of creditcard aan jouw PayPal-account en betaal gemakkelijk in enkele klikken met je PayPal-rekening.


Creditcards

Wij accepteren Visa en Mastercard. Als u kiest voor betalen met uw Visa of Mastercard, dan word u aan het eind van het besteltraject doorgestuurd naar een beveiligde omgeving van Buckaroo Online Payment Services. Hier kunt uw creditcardnummer, veiligheidscode en vervaldatum ingeven. Binnen enkele klikken is uw order afgerond en zullen wij de bestelling in behandeling nemen. 


Alle creditkaart betalingen die bij De Oude Sluis worden gedaan lopen via Buckaroo Online Payment Services. Alle transacties worden dan ook gecodeerd en versleuteld over het internet verstuurd. Buckaroo Online Payment Services maakt hiervoor gebruik van zeer geavanceerde encryptie technologieën zodat uw privacy voor 100% gewaarborgd is. Wij zullen dan ook nooit de beschikking of het inzicht krijgen in uw creditkaart gegevens. Dit komt omdat er rechtstreeks met de creditkaartmaatschappij wordt gecommuniceerd. Creditkaartnummers worden constant gecontroleerd door de creditkaartmaatschappij.

Giftcards
Helaas is het momenteel nog niet mogelijk online te betalen met een
De Oude Sluis giftcard. Je kunt wel in onze winkel betalen met een De Oude Sluis giftcard


Betalen met kortingscode
Voor speciale acties verstrekken wij kortingscodes. Kortingscodes zijn alleen geldig voor online aankopen. Je kunt je kortingscode tijdens het bestelproces invoeren.
Let op! Speciale kortingen gelden niet in combinatie met reeds afgeprijsde artikelen.

Indien u nog vragen mocht hebben over het betaaltraject van De Oude Sluis,
dan kunt u een e-mail sturen naar: service@deoudesluis.com of telefonisch +31(0)306062289.

iDEAL MasterCard Visa PayPal

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.