Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

"De Oude Sluis" is een echt familiebedrijf, inmiddels geleid door de derde generatie.

 In ons 100-jarig (since 1921) bestaan heeft onze zaak zich ontwikkeld tot een eigentijdse modezaak, verdeeld over twee verdiepingen.

DESIGNERS  -  BUSINESS  -  TAILORMADE  -  CASUALS  -  SHOES  -  LIFESTYLE

Alléén de mooiste merken willen graag bij “De Oude Sluis”  hun collecties neerhangen en met ons samenwerken, daar zijn wij best trots op. 
Van designers tot high-end casuals, schoenen en lifestyle.
Iedere dag staan wij met ons team vol enthousiasme en met passie voor u klaar. De gezellige en intieme sfeer, het bijzondere klantencontact, vakkundigheid en service samen met het daarbij passende merkenpalet maken een bezoek aan "De Oude Sluis" tot een beleving die u nergens anders ervaart.

 "De Oude Sluis" is een unieke modezaak gevestigd op een al even unieke locatie. Onze zaak is al sinds 1921 gevestigd aan de monumentale Oude Sluis van het pittoreske Vreeswijk, tegenwoordig een wijk van de stad Nieuwegein. 

100  jaar bestaan dat wel, maar springlevend en klaar voor een nieuw tijdperk, met een een actuele  webshop en nieuwe generaties die weer meedenken.


Gemakkelijk bereikbaar, gesitueerd tussen twee snelwegen A2 en A27 met altijd gratis parkeergelegenheid voor de deur of op korte loopafstand.

Onze webshop met herencollectie en damescollectie biedt u een groot deel van ons totale assortiment.


Mogen wij u begroeten?

Wieneke en Henk Ariese.

iDEAL MasterCard Visa PayPal

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.