Artikel 1 - Bedrijfsgegevens


De Oude Sluis Online
Oude Sluis 10-12

3433 ZC Nieuwegein
Tel: 030-6062289

email: service@deoudesluis.com
KvK: 300.054.58
BTW nr.: NL8027.70.605.B.01

Artikel 2 - Totstandkoming van de overeenkomst

De overeenkomst tussen De Oude Sluis Online en de consument komt tot stand als de consument de bestelling op www.deoudesluis.com heeft afgerond en aanvaard en deze door De Oude Sluis Online midddels een email is bevestigd. Zolang deze afgeronde bestelling niet is bevestigd, kan de consument de overeenkomst nog ontbinden.

Artikel 3 - De prijzen

De prijzen op deze site zijn inclusief BTW. Daar waar het een tijdelijke actieprijs betreft, wordt dit duidelijk op de site gecommuniceerd. Er worden géén verzendkosten in rekening gebracht. Ook bij ruilen en retour zenden worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Voor het retour zenden van artikelen met een korting en of afgeprijsde artikelen zal         € 9.95 kosten berekend worden. Dit bedrag wordt van het terug te storten bedrag afgetrokken.

Artikel 4 - Levering

De Oude Sluis Online betracht de grootste zorgvuldigheid bij het verzenden van de bestelde artikelen en het in ontvangst nemen van retour- en ruilzendingen. De Oude Sluis Online verzendt de geaccepteerde bestellingen zo snel mogelijk in volgorde van binnenkomst. In de regel vindt de levering plaats binnen 3 werkdagen nadat de bestelling is ontvangen en geaccepteerd. Als een levering niet of niet tijdig kan plaatsvinden, omdat de bestelde artikelen niet op voorraad zijn of omdat de levering om een andere reden vertraging ondervindt, dan krijgt u daar zo snel mogelijk bericht van, doch uiterlijk binnen 30 dagen nadat de bestelling is geplaatst.

Artikel 5 - Bezorgadres en leveringsservice

U kunt uw bestelling thuis laten bezorgen of u kunt een afwijkend bezorgadres opgeven. Zie daarvoor opmerking onder veelgestelde vragen  Uw bestelling afhalen in de zaak is ook mogelijk.

Artikel 6 - Herroepingsrecht, ruilen en retourneren

Voor uw aankopen geldt een zichttermijn van 7 dagen. In deze periode hebt u een herroepingsrecht; dit betekent dat u de mogelijkheid hebt zonder verplichtingen van uw kant de artikelen die u hebt ontvangen te retourneren. In dat geval dient u het retour- en ruilformulier dat bij de levering is gevoegd te gebruiken en de artikelen onbeschadigd, ongebruikt en voor zover mogelijk in de originele verpakking terug te zenden op de manier zoals beschreven op de retourbon of bij ons langs te brengen in de zaak. U krijgt uw geld dan teruggestort op dezelfde rekening als waarmee u uw bestelling hebt betaald. Houdt u daarbij rekening met een verwerkingstijd van 10 tot 14 werkdagen. Voor het retour sturen van artikelen met een korting en of afgeprijsde artikelen zal  € 9,95 voor administratie- en verzendkosten berekend worden. Dit bedrag wordt van het terug te storten bedrag afgetrokken. Dit geldt niet als u bij ons in de zaak komt ruilen of retourneren.

Wilt u het artikel ruilen voor een andere kleur of maat (indien beschikbaar), dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Als extra service kunt u onbeschadigde en ongebruikte artikelen ook ruilen in, of terugbrengen naar de zaak. Bij ruilen of retourneren in de winkel worden géén verzendkosten in rekening gebracht.
Als u een verkeerde bestelling ontvangt, kunt u het retour- en ruilformulier gebruiken en de bestelling terugzenden naar De Oude Sluis Online door het aan te bieden bij een POST NL servicepunt. De Oude Sluis Online betaalt in dat geval de retourkosten.

!!  LET OP  !! Artikelen met een korting van 50% of meer kunnen NIET worden geruild of teruggestuurd.


Artikel 7 - Transportgarantie

Het risico van beschadiging en/of vermissing ligt tot aan het moment van bezorging bij De Oude Sluis Online, tenzij uitdrukkelijk anders overeengekomen. Als u vóór het openen van uw pakket schade constateert aan de verpakking, neem dan meteen contact op met De Oude Sluis Online of meld dit aan de transporteur. Als u het pakket al hebt geopend op het moment dat u de schade constateert, moet u de aanwijzingen op het bij de zending gevoegde retour- en ruilformulier volgen. Ongebruikte beschadigde artikelen worden kosteloos door De Oude Sluis Online vervangen.

Artikel 8 - Leeftijdsgrens

De Oude Sluis Online accepteert geen bestellingen van personen onder de 16 jaar.

Artikel 9- Reclameren

Mocht u niet tevreden zijn over het geleverde artikel, neemt u dan contact op met De Oude Sluis Online binnen één maand nadat het gebrek zich heeft geopenbaard, dan wel dat u daar redelijkerwijs kennis van heeft kunnen nemen. Een bij De Oude Sluis Online ingediende klacht wordt binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd nodig heeft, antwoordt De Oude Sluis Online binnen de termijn van 14 dagen met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer u een inhoudelijke reactie kunt verwachten. De Oude Sluis Online probeert klachten altijd in overleg met de klant en op de best mogelijke manier op te lossen.

Artikel 10 - Afwijkende of aanvullende voorwaarden

Afwijkende of aanvullende voorwaarden, anders dan in deze Algemene Voorwaarden bepaald mogen niet ten nadele van de consument zijn en moeten schriftelijk worden vastgelegd, dan wel op een eenvoudige manier door de consument kunnen worden opgeslagen op een duurzame gegevensdrager.

 

Hulp nodig ?
030 6062289
GRATIS VERZENDEN
levertijd 1 a 2 werkdagen
iDeal

ACTIES

"De Oude Sluis"
Oude Sluis 10-12
3433 ZC Nieuwegein
Telefoon 030-6062289

Openingstijden:

ma
di-wo-do
vr
za
13.00 tot 18.00 uur
09.30 tot 18.00 uur
09.30 tot 20.00 uur
09.30 tot 17.00 uur
zondag gesloten